Skip to content

Te koop: woonhuis Ockhuizerweg 35H (B3) 3455 RV Haarzuilens

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 895.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Haarzuilens Ockhuizerweg 35H (B3)

VERBOUWING GEREED – VERKOOP GESTART

Vanaf maandag 22 november kun je bij de makelaar een inschrijfformulier opvragen. Dit kun je doen door contact op te nemen met de makelaar via nieuwbouw@beumer.nl of 030-6776000.
Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kun je tot uiterlijk vrijdag 3 december a.s. 12.00 uur mailen.

Verkoopinformatie is te downloaden op de projectwebsite: dehaarbuyten.nl.

De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens. Vanaf deze locatie is er een weids uitzicht over de natuurgebieden, landerijen en de Haarrijnseplas.
De bestaande boerderij is volledig getransformeerd naar 3 moderne, zeer ruime woningen (type B). Eén woning in het voorhuis en twee fantastische woningen op de voormalige ‘hooizolder’.

De boerderij is in zijn huidige vorm omstreeks 1955 gebouwd. Deze boerderij is binnenin volledig getransformeerd tot 3 moderne woningen, terwijl de uitstraling van de boerderij behouden is gebleven.
In de voormalige hooischuur zijn 2 prachtige en karakteristieke woningen gerealiseerd, type B2 en B3, waarbij de oorspronkelijk houten kapconstructie zichtbaar is gebleven in de woning. Door een uitsparing in de kap is er een ruim terras ontstaan met een uitzicht over het
natuurlandschap van Haarzuilens. Deze 2 woningen hebben op de begane grond, de voormalige koeienstal, een zeer grote ruimte, die veel mogelijkheden biedt voor het uitoefenen van een hobby.

Kenmerken:
– Perceeloppervlakte: ca. 342 m²
– Woonoppervlakte: ca. 235 m²
– Terrasoppervlakte: ca. 18 m²
– Aantal slaapkamers: 4
– Wonen op de eerste verdieping
– Royale hobbyruimte op de begane grond
– CV-ketel met radiatoren
– Geïsoleerde woning
– Twee parkeerplaatsen op mandelig erf

– Exclusief keukeninrichting
– Badkamer en toilet exclusief sanitair en tegelwerk

Oplevering: op korte termijn.

Erfpacht
In 2000 heeft Natuurmonumenten het landgoed Haarzuilens verworven (389 hectare). Natuurmonumenten beheert sindsdien het grootste deel van het buitengebied in Haarzuilens.
De grond waarop de 16 woningen in De Haar Buyten gerealiseerd worden, is eveneens eigendom van Natuurmonumenten. Ook hier heeft Natuurmonumenten de grond uitgegeven in erfpacht.
Aan die erfpacht is een opstalrecht gekoppeld. Dat wil zeggen dat de erfpachter het recht heeft om op de betreffende grond een opstal, bijvoorbeeld een woning, te realiseren en in eigendom te hebben.

De huidige erfpachtcanon voor deze woning bedraagt: € 284,- per maand.

  • 235 m2
  • 342 m2
  • 4

Kenmerken Ockhuizerweg 35H (B3)

Overdracht

Vraagprijs€ 895.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte342 m2
Woonoppervlakte235 m2
Inhoud1.028 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeMansardedak
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Benieuwd naar de gemiddelde maandlasten van de woning? Je berekent het eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt hier ook meteen de benodigde abonnementen afsluiten. De maandlasten bestaan grotendeels uit de hypotheeklasten. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Maak dan een afspraak met De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten & De Meern.

Ligging Ockhuizerweg 35H (B3)

Vergelijkbaar woningaanbod