Skip to content

Te Huur: woonhuis Veldbloemlaan 3452 CK Vleuten

Onder optie

Bezichtiging plannen

€ 1.000,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Huur Vleuten Veldbloemlaan

MET REGELMAAT BESCHIKBAAR IN VLEUTERWEIDE (VLEUTEN).

Meer informatie?
Voor meer informatie over de woningen, inschrijfformulier en de recente beschikbaarheid kunt u contact opnemen met: Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 te De Meern, 030-677 60 00 / huren@beumer.nl

Of kijk op de website van Beumer Garantiemakelaars.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als ‘zoeker’. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht. Voor het inschrijfformulier kunt u ons een E- mail sturen en wij zenden u de informatie toe.

Rietvelden 1.2:
86 huurwoningen aan de Trompetbloemlaan, Veldbloemlaan, Scharnierbloempad, Teunisbloemlaan, Passiebloempad en Globelbloemlaan

Vleuterweide: landelijk wonen in de stad
Als u van een landelijke sfeer houdt, maar toch dichtbij de stad Utrecht wilt wonen, kiest u voor Vleuterweide. Deze prachtige en ruim opgezette wijk ligt tussen Vleuten en De Meern aan de rand van het Groene Hart. Het landelijke gevoel komt meteen boven door de kleinschaligheid en het groen. Aan de ene kant het bijzondere beekje de Heycop en aan de andere kan het schitterende Maxima Park. En niet te vergeten het bijzondere Landgoed Haarzuilens met kasteel de Haar.

Vleuterweide ademt de rust en gezelligheid, die vaak ontbreekt in nieuwe wijken. Rond de woningen vindt u veel groen, water en ruimte. Rechte wegen en strakke rijen met huizen zijn taboe. De kinderen kunnen hier lekker buiten spelen en ravotten zonder dat ze gehinderd worden door het verkeer. Vleuterweide is ontworpen om volop te genieten van het leven en de vrijheid.

Met de auto bent u snel en efficiënt op de A2 en de A12, waardoor u zo op uw plaats van bestemming bent. Maar ook het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Met de bus of trein bent u in een mum van tijd in Utrecht. De vrije fietspaden zorgen ervoor dat u snel en veilig overal in Leidsche Rijn komt. En wilt u de fiets pakken om eens lekker te genieten van uw vrije dag, dan kunt u gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan fietspaden door het schitterende Groene Hart van Nederland.

De architecten en hun ontwerpen

Tuindorp-architectuur
Vleuterweide is een groene, dorps aandoende wijk en biedt bij uitstek plaats aan woningen in een tuindorp-achtige setting. De Rietvelden 1.2 heeft die uitstraling. Door de aanwezigheid van halfronde erkers, afwisselende gevels en kleine haagjes ontstaat een gevarieerd straatbeeld. Geborgenheid en privacy gaan hand in hand.

Afwisselende familie
Het project De Rietvelden 1.2 omvat royale woningen met verschillende breedtes. Hierdoor ontstaat een afwisselend geheel én zijn alle woningen toch duidelijk familie van elkaar. De golvende lijnen die onder andere door de halfronde erkers ontstaat, brengt continuïteit in het plan, terwijl door de erkers afzonderlijk ook individualiteit te herkennen valt.

Zongerichte erker
De royale woningen kenmerken zich door brede woonkamers aan de tuinzijde van de woningen. Een deel van de woningen hebben aan de voorzijde bovendien een halfronde erker, die zoveel mogelijk op de zon is gericht. De erker in de eetkeuken biedt plaats aan een flinke eettafel.

Luxe afwerking
De achterzijde van de woning biedt een intiem karakter door de doorlopende kap over de eerste verdieping en de raampartij in de vorm van een dakkapel. Verder zijn de woningen voorzien van een luxe keuken en sanitair en bezitten ze elk een ruime zolder. Bovendien is bij de maatvoering rekening gehouden met bewoning door minder validen.

Bloemenramen
De architectuur is geïnspireerd op tuindorpen van vroeger, maar heeft beslist een moderne, strakke vertaling in het heden door bijvoorbeeld de gladde aluminium goten en de golvende gevelband. De blank gelakte vlakke voordeur met pal ernaast een gemetselde plantenbak vormt het visitekaartje van deze woning. Bovendien is de afwisseling in recht en dwars geplaatste kappen opvallend, met als bijzonder details de bloemenramen in de kopgevels van (enkele) hoekwoningen.

De woningen in De Rietvelden 1.2

Basistypen
De Rietvelden 1.2 kent de volgende basistypen, namelijk S1, S3, S4, BH en BH3. Het betreft woningen van drie woonlagen met aan de achterzijde een dakbeschot dat doorloopt over de eerste verdieping. Dit levert een zekere intimiteit op, die nog eens versterkt wordt door de raampartij in de vorm van een dakkapel.

Begane grond
In de woning vindt u op de begane grond een hal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal betreedt u de riante woonkamer die aan de achterzijde de hele breedte van de woning bestrijkt. Aan de voorzijde van de woning vindt u de keuken. Onder de vaste trap naar de eerste verdieping is een ruime vaste kast verwerkt.

Bovenverdiepingen
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan die verschillen in grootte en een complete badkamer met 2 wastafels, toilet, ligbad en aparte douche voorzien van hardglazen schuifdeuren. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. In deze ruimte bevinden zich de CV-opstelling.

De foto’s zijn van een vergelijkbaar woningtypen en geven een goede impressie van de ruimte weer. De kleurstelling van de keuken kan onderling verschillen, de woningen zijn niet voorzien van een vloerbedekking en niet gestoffeerd.

Overig:
– vanaf 112 tot 123 m2
– lichte woonkamer met schuifpui
– royale luxe hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur
– aparte bergruimte op de eerste verdiep

Huureisen
– Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
– De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 825 dient het bruto maandinkomen 4 x € 825 = € 3.300 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen maximaal voor 50% meetellen.
– Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.

  • 123 m2
  • 4

Kenmerken Veldbloemlaan

Overdracht

Huurprijs€ 1.000,- p/m
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie123 m2
Inhoud345 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2006
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies.

Ligging Veldbloemlaan

Marktcijfers van Vleuten

Gemiddelde verkoopprijs in Vleuten

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Vleuten

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod