Skip to content

Te Huur: woonhuis Pijnenburg 3452 JB Vleuten

Onder optie

Bezichtiging plannen

€ 1.025,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Huur Vleuten Pijnenburg

MET REGELMAAT BESCHIKBAAR IN VLEUTERWEIDE (VLEUTEN).

Meer informatie?
Voor meer informatie over de woningen, inschrijfformulier en de recente beschikbaarheid kunt u contact opnemen met: Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 te De Meern, 030-677 60 00 / huren@beumer.nl

Of kijk op de website van Beumer Garantiemakelaars.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als ‘zoeker’. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht. Voor het inschrijfformulier kunt u ons een E- mail sturen en wij zenden u de informatie toe.

De Hoven: 51 vrije sector huurwoningen
De woningen zijn gelegen aan de Pijnenburg, Beukenburg, De Vuursche en Utrechtse Heuvelrug.

Vleuterweide: landelijk wonen in de stad
Als u van een landelijke sfeer houdt, maar toch dichtbij de stad Utrecht wilt wonen, kiest u voor Vleuterweide. Deze prachtige en ruim opgezette wijk ligt tussen Vleuten en De Meern aan de rand van het Groene Hart. Het landelijke gevoel komt meteen boven door de kleinschaligheid en het groen. Aan de ene kant het bijzondere beekje de Heycop en aan de andere kan het schitterende Maxima Park. En niet te vergeten het bijzondere Landgoed Haarzuilens met kasteel de Haar.

Vleuterweide ademt de rust en gezelligheid, die vaak ontbreekt in nieuwe wijken. Rond de woningen vindt u veel groen, water en ruimte. Rechte wegen en strakke rijen met huizen zijn taboe. De kinderen kunnen hier lekker buiten spelen en ravotten zonder dat ze gehinderd worden door het verkeer. Vleuterweide is ontworpen om volop te genieten van het leven en de vrijheid.

Met de auto bent u snel en efficiënt op de A2 en de A12, waardoor u zo op uw plaats van bestemming bent. Maar ook het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Met de bus of trein bent u in een mum van tijd in Utrecht. De vrije fietspaden zorgen ervoor dat u snel en veilig overal in Leidsche Rijn komt. En wilt u de fiets pakken om eens lekker te genieten van uw vrije dag, dan kunt u gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan fietspaden door het schitterende Groene Hart van Nederland.

Vleuterweide is verdeeld in vier kleinere wijken, elk met een eigen karakter. Het hart van Vleuterweide wordt gevormd door het Centrumgebied. De naam zegt het al, deze wijk vormt het centrum van Vleuterweide en hier vindt u dan ook alle voorzieningen die bij een moderne leefomgeving horen. Voor scholen, winkels, cultuur en sport hoeft u niet meer een eind te rijden. Alles op loop- en fietsafstand van uw woning, wel zo makkelijk. Aan de zuidwestkant van Vleuterweide ligt het gezellige wijkje De Boomgaarden met een prachtige landelijke atmosfeer.

De Hoven
Wonen in een nieuwe wijk, die afwisselend is en een beetje dorps aandoet. En dan liefst ook nog eens met alle voorzieningen bij de hand en een grote stad in de buurt. Ach, als we een ideaal plaatje konden maken van onze nieuwe woning zouden we het wel weten. Maar wist u dat het allemaal niet hoeft te blijven van dromen van uw nieuwe woning? Want in De Hoven woont u zoals u altijd al wilde wonen.
Het is een bijzonder prettige woonomgeving, waar kind vriendelijkheid, veiligheid en geborgenheid een vast onderdeel van de wijk vormen.

De woningen
In de Hoven zijn 51 moderne en ruime huurwoningen gebouwd. De meeste woningen, behoudens aan de Utrechtse Heuvelrug, liggen aan de besloten en autoluwe laan.

Als u de woning binnenkomt, wordt u getroffen door de ruimte en het licht. De woonkamer is groot en tuingericht. Daarnaast heeft u een aparte eetkeuken met een groot raam waar het licht vrij naar binnen stroomt.

Aan de achterkant heeft u een ruime tuin met houten berging. Elke tuin is voorzien van houten privacy schermen en aan de achterzijde van een begroeid hekwerk, waardoor u in het groen van uw privacy kunt genieten.

Afwerking
De afwerking is zonder meer van hoge kwaliteit. Naast de eersteklas bouwmaterialen en optimale isolatie is er ook aan de meer praktische zaken gedacht. Zo hebben alle woningen ramen die heel makkelijk te wassen zijn. De zwevende toiletten zorgen voor een optimale hygiëne. De woning beschikt over een grote eetkeuken met aan weerskanten een keukenblok. De keuken is standaard uitgevoerd met kunststenen werkblad, kookplaat, anderhalve spoelbak, afzuigkap, vaatwasser en veel kastruimte. Het sanitair is luxe en van zeer hoge kwaliteit, waardoor het makkelijk schoon te houden is. In de badkamer is een zwevend toilet, separate douche, ligbad en een wastafel aanwezig. De wanden van de badkamer zijn tot bovenaan betegeld.

Overig:
– lichte woonkamer met schuifpui
– royale luxe hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur
– complete badkamer met dubbele wastafel, ligbad, toilet en douchecabine

De foto’s zijn van een vergelijkbaar woningtypen en geven een goede impressie van de ruimte weer. De kleurstelling van de keuken kan onderling verschillen, de woningen zijn niet voorzien van een vloerbedekking en niet gestoffeerd.

Huurvoorwaarden
– Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
– De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4,5 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen. Bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 850,- dient het bruto maandinkomen 4,5 x € 850,- = € 3.825,- te bedragen. Het eventuele tweede inkomen mag voor maximaal 50% meetellen.
– Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.

  • 113 m2
  • 3

Kenmerken Pijnenburg

Overdracht

Huurprijs€ 1.025,- p/m
Aanvaardingper datum

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie113 m2
Inhoud282 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2006
Dak typezadeldak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies.

Ligging Pijnenburg

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod