Skip to content

Te Huur: woonhuis Herfsttuinlaan 3452 RD Vleuten

Onder optie

Bezichtiging plannen

€ 1.140,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Huur Vleuten Herfsttuinlaan

MET REGELMAAT BESCHIKBAAR IN DE TUINLANDEN TE VLEUTERWEIDE (Herfsttuinlaan en Lentetuinlaan).

Meer informatie?
Voor meer informatie over de woningen, inschrijfformulier en de recente beschikbaarheid kunt u contact opnemen met: Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 te De Meern, 030-677 60 00 / huren@beumer.nl
Of kijk op de website van Beumer Garantiemakelaars.

Duurzaam wonen is wonen in Het Loofrijk

LoofRijk biedt u een ruime en comfortabele woning met veel leefruimte in een kindvriendelijke woonomgeving.Traditioneel gebouwd maar voorzien van alle moderne gemakken. LoofRijk is een kleinschalig project met 32 comfortabele eengezinswoningen in De Tuinlanden in Vleuterweide. Een project voor wie van rust en ruimte houdt. De woningen staan in groepjes van zes tot tien bij elkaar en liggen aan rustige straten en een groen parkje.

Traditionele bakstenen, pannendaken en dakoverstekken geven de woningen allure. Binnen geniet u van een kwalitatief hoogwaardige afwerking die veel verder gaat dan gebruikelijk is. Uw woning is standaard voorzien vaneen luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een complete badkamer met grote tegels en Villeroy&Boch sanitair. Bovendien zijn alle woningen aangesloten op een WKO-installatie. Een modern en duurzaam klimaatsysteem dat vloerverwarming, vloerkoeling en de warmwatervoorziening levert. De gehele woning wordt uitgevoerd met vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor u geen convectoren heeft. U profiteert het hele jaar door van een comfortabel klimaat in huis en draagt bovendien bij aan een beter milieu.

De Tuinlanden
De Tuinlanden is het laatste deelplan van Vleuterweide. Het winkelcentrum is op loopafstand en in de wijk zijn de bouw van twee kinderdagverblijven en diverse basisscholen gepland.

Aparte buurtjes binnen de wijk, korte straten en een schoolplein als centrum. Daarin onderscheidt De Tuinlanden zich van andere wijken. Het is een kindvriendelijke en veilige buurt. Gezellige paden nodigen uit voor een wandeling en tot het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe kennissen. De levendige Hoofdstraat verbindt de twee basisscholen, twee kinderdagverblijven, twee zorgvoorzieningen, een boomgaard, een bushalte en een pleintje met elkaar. LoofRijk ligt aan de noordkant van de Sculpturentuinlaan. Brede straten en veelal luxe woningen vormen het straatbeeld. In De Tuinlanden is het aanbod divers. Rijwoningen worden afgewisseld met tweekappers en vrijstaande villa’s. Als een echt dorp. Om ervoor te zorgen dat de wijk een mooi geheel vormt, sluit de architectuur van de verschillende woningen mooi op elkaar aan. Zo hebben alle woningen een
gemetselde gevel, een traditioneel pannendak en eenzelfde sierhekwerk of groene haag als erfscheiding langs de stoep.

Huureisen
– Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
– De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 825 dient het bruto maandinkomen 4 x € 825 = € 3.300 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen maximaal voor 50% meetellen.
– Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.

  • 127 m2
  • 0

Kenmerken Herfsttuinlaan

Overdracht

Huurprijs€ 1.140,- p/m
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie127 m2
Inhoud414 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw

Indeling

Aantal verdiepingen0
Aantal kamers0
Aantal slaapkamers0

Maandlasten

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies.

Ligging Herfsttuinlaan

Marktcijfers van Vleuten

Gemiddelde verkoopprijs in Vleuten

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Vleuten

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Vleuten

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod