Ben jij overtuigend, commercieel, enthousiast en ben je op zoek naar functie als nieuwbouwmakelaar binnen een innovatief makelaarskantoor? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen & Wijk bij Duurstede. Onze nieuwbouwafdeling is al jaren actief in de regio en opereert voornamelijk vanuit onze kantoren in Leidsche Rijn en Utrecht. Per direct zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een:

Nieuwbouwmakelaar (36-40 uur)

Als nieuwbouwmakelaar ben jij de spil tussen de ontwikkelaar en toekomstige kopers en huurders. Je houdt de ontwikkelingen in nieuwbouw nauwlettend in de gaten en voor het interpreteren van een technische tekening draai jij je hand niet om. Je maakt marktanalyses, brengt adviezen uit, je maakt deel uit van tenderteams en je bent uitstekend op de hoogte van de Utrechtse markt.

Woningmakelaar

Wie ben jij?

– Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
– Je bent A-RMT of K-RMT gecertificeerd
– Je kunt goed overweg met MS office
– Je hebt enkele jaren werkervaring in een commerciële rol
– Je hebt uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden
– Je werkt accuraat, denkt mee en kunt uitstekend prioriteiten stellen
– Je bent sociaal en communicatief sterk
– Je bent zorgvuldig en hebt een actieve en resultaatgerichte werkhouding
– Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht of omgeving

Online waardecalculator

Enthousiast geworden?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en een informele werkomgeving waar hard gewerkt wordt maar wel mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering. We hebben meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar en je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen.

Ben jij die enthousiaste nieuwbouwmakelaar die wij zoeken? En zie jij jezelf al werken in het team van Beumer Nieuwbouw? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar Daniël Tak, manager nieuwbouw:  dtak@beumer.nl