Ben jij creatief, beschik je over goede online marketing skills en ben je op zoek naar een veelzijdige functie binnen een innovatief makelaarskantoor? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, De Meern, Maarssen & Wijk bij Duurstede. Op korte termijn zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons marketingteam met een:

Allround marketeer (36-40 uur)

Als allround marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren, implementeren en optimaliseren van de marketingstrategie en alle on- en offline campagnes.

Je beschikt over goede digitale vaardigheden met interesse in conversie, data en marketing automation. Vol passie en enthousiasme adviseer jij je collega’s over (online) branding en mogelijkheden die leiden tot meer conversie. Je ontwikkelt data-gedreven en innoverende campagnes en door het meten van verschillende KPI’s weet jij deze als de beste te optimaliseren.

Jij weet als geen ander onze doelgroepen te bereiken met social media advertising (Facebook/ Instagram/ LinkedIn), Google Ads, e-mailmarketing, analytics en marketing automation. De Nederlandse taal kent geen geheimen voor jou en je schrijft ijzersterke content.

Uiteraard hoef je niet alles zelf te doen! Sparren doe je met jouw directe collega en samen komen jullie tot de meest innovatieve en creatieve ideeën.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • – Je bent woonachtig in Utrecht of omgeving
  • – Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • – Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Marketing, Communicatie
  • – Ervaring met Adobe CS producten zoals InDesign, Photoshop en Illustrator is een pré
  • – Je hebt affiniteit met en kennis van online marketing
  • – Je vindt het geen probleem om vanuit huis en verschillende vestigingen te werken
  • – Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • – Je hebt een positieve instelling, bent uiterst secuur en je kan heel goed zelfstandig werken binnen strakke deadlines
Online waardecalculator

Enthousiast geworden?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar. Je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen.

Denk jij creatief en dus out-of-the-box en zie jij jezelf al helemaal zitten bij het gezelligste makelaarskantoor van midden Nederland? Mail dan voor 1 maart jouw motivatiebrief en CV naar marketing@beumer.nl, t.a.v. Jorinde Jansen.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.