Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

We zijn erg tevreden over de service, bereikbaarheid en begeleiding van Beumer met het verkopen van ons huis!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Erik is een zeer deskundige makelaar die een grote marktkennis heeft. Bij de verkoop van ons huis hebben we gezamenlijk de strategie bepaald. We zijn daarin ontzorgd en aan de hand genomen. In het hele strategische traject zijn we goed begeleid, incl. het biedingentraject. Erik was altijd bereikbaar en voorzag ons van advies. Een kundig kantoorteam heeft de verdere verkoop afgehandeld. Dit verliep snel en feilloos. Eén van de belangrijkste eigenschappen van Beumer vonden we dat afspraak ook afspraak was en dat deze nagekomen werden. En dat we zelf op een prettige manier op de juiste momenten aan acties herinnerd werden. Uit ervaring weten we dat er grote verschillen zijn tussen makelaars. Beumer steekt er in positieve zin zeker bovenuit.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Niek was our agent during the sales process and he has been very attentive throughout the whole process. Swift in responding and keeping us up to date about all necessary steps. Really happy with the whole process and would certainly recommend him.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar ging super snel en deskundig...afspraak kon al op kort termijn plaatsvinden. De vooraf verwachte verkoopprijs is waargemaakt...sterker nog is hoger uitgevallen dan verwacht. Flexibiliteit en deskundigheid vond ik als pluspunt bij deze makelaar. Speciale dank aan Bart Muller voor de begeleiding van de verkoop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

6.8

De makelaar deed een redelijke schatting van de verkoopprijs, een stuk beter dan andere makelaars. De begeleiding van de styliste was fantastisch!

beoordeelt ons met een 6.8

geplaatst op

10

Fijn contact met makelaar Xander en assistente Kim, zelfs 's avonds en in het weekend. Onze woning is snel en voor een goede prijs verkocht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?