Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Xander Groot van Beumer bleek een fijne, deskundige en professionele makelaar. Zeker aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Erg tevreden over de makelaar en haar kundige, flexibele en (klant-)vriendelijke houding en gedrag. Perfecte support vanuit de back-office bovendien. Juiste strategie gevolgd: de vraagprijs niet exorbitant hoog stellen waardoor de verkoopprijs uiteindelijk op het gehoopte niveau uitkwam. Goede, wervende tekst en professionele foto's op Funda. Volledig ontlast bij bezichtigingen incl. plannen daarvan. Na het onvoorzien op het laatste moment niet doorgaan van de verkoop aan de eerste koper in overleg de strategie bepaald waarna de woning binnen anderhalve week alsnog en voor een substantieel betere prijs verkocht werd (nu definitief). Zelfde makelaar tevens ingeschakeld voor het zoeken en kopen van mijn nieuwe huis. Ook daarvoor gelden boven genoemde elementen, bovendien aangevuld met steeds een realistische indicatie van wat een zinvol bod was, maar ook met een advies t.a.v. een bovengrens. Tot slot ook deskundig geholpen bij de financiering. Fijn alles in één hand bij een en hetzelfde makelaarskantoor te kunnen beleggen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Met Bart hadden wij een hele professionele en aardige makelaar getroffen. Contact verliep snel en makkelijk. Kantoor is tevens telefonisch goed bereikbaar. Aanvankelijk was de stormloop aan bezichtiginen iets te optimistisch ingeschat (door Corona onvoorspelbaar), maar uiteindelijk is onze woning toch snel en voor een goede prijs verkocht. Fijne en heldere begeleiding tijdens het hele proces.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar ging soepel. De makelaar handelt snel en geeft zeer goede tips. De makelaar denkt met je mee. De makelaar gaf ons alle ruimte om afspraken in te plannen wanneer wij er aan toe waren. Heel erg tevreden!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Beumer is een Top makelaars kantoor. Hebben verstand van zaken en hebben ons huis goed verkocht. Ik adviseer beumer zeker.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Zeer blij met onze makelaar die ons heeft geholpen met verkoop en aankoop van onze woning. Ze was zeer betrokken en goed te bereiken ook buiten kantoor tijden. Wij zouden deze makelaar dan ook zeer aanbevelen

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?