Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Deskundig en komen alle afspraken na. Goede marketing en een sterke positie in Leidsche Rijn. Bezichtigingen verliepen soepel en snel. Zeker aan te bevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Geen problemen ondervonden, prima geholpen. Dezetoelichtingmoetblijkbaarminimaalhonderdkarakters,echtvervelendalsjejeverhaalookinminderkarakterskwijtkan.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

7.5

Contact met makelaar (1e aanspreekpunt) was goed maar wisselde te vaak van contactpersoon. Hierdoor kreeg ik van de een beter feedback dan van de ander. Verder wel tevreden over de aanpak en verkoop.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

9.8

Alles bij de verkoop is perfect verlopen. Goed geadviseerd en plezierig contact. Xander Groot als bemiddelaar is aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Beumer makelaardij wist precies wat er op de markt speelde en heeft ons goed advies gegeven over hoe we de woning in de markt moesten zetten. De foto's en 3D tekeningen waren goed. De tekst van Funda was zo goed dat deze ons weer verliefd liet worden op ons te verkopen huis. Ook tijdens de onderhandeling hebben we in goed overleg de strategie bepaald om de hoogst mogelijke opbrengst te krijgen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Wij zijn geholpen door Niek Maathuis. Hij heeft ons verkoopproces van begin tot einde tot in de puntjes geregeld. Wij waren ook zeer tevreden over de foto's gemaakt door Manon van der Mispel. Wij zouden deze makelaar dan ook zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 8,6

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?