Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.5

Prima service en communicatie. Het huis was snel verkocht en wij hebben ons geen moment druk hoeven te maken over de verkoop.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Juiste lokale marktkennis, denkt mee, deskundig in advies en services. Een goede makelaar voor de omgeving Utrecht/Leidsche Rijn

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Goede assertieve makelaar. Hij weet waar de markt is en zet de woning goed in de markt. Duidelijk verhaal over de aanpak van de verkoop. Zeker een aanrader bij verkoop huis.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Deskundig en komen alle afspraken na. Goede marketing en een sterke positie in Leidsche Rijn. Bezichtigingen verliepen soepel en snel. Zeker aan te bevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Geen problemen ondervonden, prima geholpen. Dezetoelichtingmoetblijkbaarminimaalhonderdkarakters,echtvervelendalsjejeverhaalookinminderkarakterskwijtkan.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

7.5

Contact met makelaar (1e aanspreekpunt) was goed maar wisselde te vaak van contactpersoon. Hierdoor kreeg ik van de een beter feedback dan van de ander. Verder wel tevreden over de aanpak en verkoop.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?