Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Erik is een vlotte makelaar die zegt waar het op staat. Alles wat hij heeft gezegd is hij nagekomen. Communicatie was altijd snel, helder en compleet. Bij vragen is hij goed bereikbaar. Dit huis hebben wij 'van hem' gekocht en ook dat proces was zo prettig dat we hebben besloten dat hij dus nu ook onze verkopende makelaar is geworden nu wij dit huis weer gaan verlaten.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.8

Niek en Joyce van Beumer makelaars hebben het top gedaan. Er werd goed meegedacht, ook het contact verliep vlekkeloos.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Erik Bosman (Beumer Garantiemakelaars) dacht met ons mee over hoe we onze woning zo goed mogelijk konden aanbieden. Hij heeft een uitstekende kennis van de huidige markt en zorgt er daarmee voor dat we onze woning snel en goed hebben verkocht. Bovendien is hij altijd bereikbaar voor vragen en kan er snel geschakeld worden. Al met al zeer tevreden met Beumer Garantiemakelaars.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Puype - van den Oever

9

Eerlijk advies en een hele goede begeleiding tijdens het verkoop- en onderhandelings traject door Niek, onze makelaar. Daarnaast ook een goede communicatie door de rest van het team op de momenten dat dat nodig of wenselijk was.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Peter Mooij

9.3

Contact met Niek (onze makelaar bij Beumer) was erg prettig en voelde vertrouwd. Bij Prijs/kwaliteit heb ik een 7 gegeven, omdat ik vind dat een makelaar (in algemene zin) relatief weinig hoeft te doen (althans in een markt waarin verkopen van je huis makkelijk gaat) en je er best veel voor betaald, maar goed, ze hebben ons goed ontzorgd :-) en het heeft ons een super goede prijs opgeleverd.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Contract ging soepel. Er konden snel afspreken worden gemaakt. Ze hebben een prima tekst gemaakt en de verdere begeleiding was ook goed. Verkoop was boven verwachting.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 8,6

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?