Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Erg vriendelijk, behulpzaam en empatisch. Erg fijn om mee samen te werken. Denkt en kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Beumer kan ik van harte aanbevelen. Voor de 2e keer hebben zij een huis voor ons succesvol verkocht. Wat ik heel fijn vind, is de servicegerichtheid en de communicatie. De samenwerking verliep heel prettig en al onze wensen werden steeds ingewilligd.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Het contact liep goed. Alles was volgens afspraak. geen klachten. Het was snel geregeld. Goede prijs-kwaliteit verhouding

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Na een eerste intake met Xander hadden we meteen een goed gevoel. Echter was hij wel de duurste van de makelaars die we gesproken hadden. Toch heeft hij ons overtuigd waar dit verschil inzit en daar hebben we geen spijt van. We hebben ons huis goed en snel verkocht. Maar ook het hele proces liep enorm goed. Leuke service is het nachtje weg tijdens de kijkdagen. Tijdens dit uitje kregen we regelmatig updates van de kijkers eerlijk en duidelijk

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.8

We hebben het hele verkooptraject met Beumer Makelaars als zeer prettig ervaren, zowel bij de buitendienst als binnendienst medewerkers. Ze zijn zeer bekwaam, goed bereikbaar, vriendelijk en komen afspraken na.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Wat een geweldige makelaar! Een makelaar die zich echt verplaatst in je wensen, die een enorme persoonlijk drive heeft om het maximale eruit te halen. En die openstaat voor elke vraagz. Zeer betrokken en heel betrouwbaar. Wij zijn echt heel erg tevreden over de samenwerking en de uitkomst. Een aanrader, ik zou deze makelaar echt aanraden, ga in gesprek en vergelijk en oordeel zelf! Enorm bedankt.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?