Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Niek is zeer professioneel en kent de markt goed. Zeker in de huidige markt van essentieel belang. Daarnaast ondersteunt de binnendienst de makelaars en klanten uitstekend. Snel schakelen is mogelijk met Beumer; huis in zeer korte tijd verkocht en nieuwe woning aangekocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Xander is een vriendelijke, deskundige makelaar die uitgebreid de tijd nam ons te begeleiden bij de aankoop van ons nieuwe huis, maar zeker ook bij de verkoop van de huidige woning. Hij hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken en ging achter zaken aan als dit nodig leek.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Xander heeft ons vanaf het begin goed begeleid bij de verkoop van de woning. Hij kent de markt en adviseert en heeft een goede strategie en weet de rust te bewaren. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Xander Groot van Beumer bleek een fijne, deskundige en professionele makelaar. Zeker aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Erg tevreden over de makelaar en haar kundige, flexibele en (klant-)vriendelijke houding en gedrag. Perfecte support vanuit de back-office bovendien. Juiste strategie gevolgd: de vraagprijs niet exorbitant hoog stellen waardoor de verkoopprijs uiteindelijk op het gehoopte niveau uitkwam. Goede, wervende tekst en professionele foto's op Funda. Volledig ontlast bij bezichtigingen incl. plannen daarvan. Na het onvoorzien op het laatste moment niet doorgaan van de verkoop aan de eerste koper in overleg de strategie bepaald waarna de woning binnen anderhalve week alsnog en voor een substantieel betere prijs verkocht werd (nu definitief). Zelfde makelaar tevens ingeschakeld voor het zoeken en kopen van mijn nieuwe huis. Ook daarvoor gelden boven genoemde elementen, bovendien aangevuld met steeds een realistische indicatie van wat een zinvol bod was, maar ook met een advies t.a.v. een bovengrens. Tot slot ook deskundig geholpen bij de financiering. Fijn alles in één hand bij een en hetzelfde makelaarskantoor te kunnen beleggen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Met Bart hadden wij een hele professionele en aardige makelaar getroffen. Contact verliep snel en makkelijk. Kantoor is tevens telefonisch goed bereikbaar. Aanvankelijk was de stormloop aan bezichtiginen iets te optimistisch ingeschat (door Corona onvoorspelbaar), maar uiteindelijk is onze woning toch snel en voor een goede prijs verkocht. Fijne en heldere begeleiding tijdens het hele proces.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?