Skip to content

Koedam locatie Zandweg

3544 AA Utrecht

0 vrij van 0

€ 675.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Utrecht Koedam locatie Zandweg – Brochure

Koop Utrecht Koedam locatie Zandweg – Brochure

De kans op Idyllisch wonen in De Meern
Op een idyllisch plekje in De Meern komen 4 schitterende, half vrijstaande villa’s. De villa’s liggen aan een autoluwe straat met zicht op de Leidse Rijn. Het fantastische uitzicht en de gevarieerde architectuur – die geïnspireerd is op de aanwezige belendingen van de Zandweg – geven het plan een heel exclusief karakter.

In de basis alles net iets luxer en vooral groter
Zeer luxe standaard sanitair (60×60 vloertegels en 60×30 wandtegels), Stompe deuren zonder bovenlichten en vloerverwarming op de begane grond. Kavel ca. 387m² en maar liefst 178m² woonoppervlak standaard.
Er zijn, via de zeer klantvriendelijke aannemer Klompenburg, veel mogelijkheden om de woning uit te breiden en op maat te maken. Denk aan een uitbouw, erker, dakramen garage isolatie, het realiseren van een separaat toilet of een 2e badkamer op de 2e verdieping etc.

Koedam
Een begrip voor velen in De Meern. Op de plak van de showroom, voorraad ruimte en de kavel naast de toegangsroute zal dit plan in 2 fasen herrijzen. De koedam Locatie is met recht een plek waar je écht van het leven geniet. En met Winkelcentrum De Meern en Vleuterweide om de hoek heb je alles wat je dagelijks nodig hebt dicht bij de hand. Ideaal.
Thuis in je half vrijstaande villa vind je volledige rust aan de rand van de Leidse Rijn. Langs het kanaal is het heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen. Overigens fiets of loop je ook zo het mooie, grote Máximapark in. In het park kun je lekker ontspannen bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Of strijk neer op het terras bij Parkrestaurant Anafora en geniet van een cappuccino.

Alles in buurt van de Zandweg
Wonen in een heerlijk rustige omgeving is nog fijner als je weet dat je de belangrijkste zaken als scholen, winkels en (sport)voorzieningen binnen handbereik hebt. Zo is het wonen aan de Zandweg. Hier woon je dicht bij winkelvoorzieningen van De Meern en, in de wijk zijn diverse scholen en sportverenigingen. Ook als je graag fietst of wandelt, zit je hier goed. Het geliefde Máximapark is om de hoek!

Auto te gast
De half vrijstaande villa’s van de Zandweg liggen op een bijzonder plekje in De Meern. Direct aan de Leidse Rijn. En daar geniet je als bewoner optimaal van, want de straat die voorlangs loopt is erg rustig. Hier komt slechts bestemmingsverkeer en ben je als auto te gast.

OV, fiets of auto
Vanuit de Zandweg wandel je zo naar het winkelcentrum De Meern en Vleuterweide en op nog geen 10 minuten lopen ligt bushalte. Vanaf hier brengt buslijn 28 je naar Utrecht CS of De Uithof P+R. In 5 minuten fietsen ben je op station Vleuten en met de auto ben je heel snel op de A12, die aanhaakt op de A2 en A27.

  Kenmerken 3544 AA

  Overdracht

  Prijs€ 675.000,-

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Overig

  Geen eigenschappen

  Bouwtypes 3544 AA

  Maandlasten

  Ligging 3544 AA