Nieuwbouw kopen

Denk bij de zoektocht naar je droomwoning ook zeker aan de nieuwbouw. Naast de bestaande woningen beschikken we ook over een flink aanbod in nieuwbouw. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Bij Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern staan verschillende nieuwbouwprojecten voor je op een rij. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw helpen wij je graag verder.

Nieuwbouwmakelaar Vleuten - De Meern

Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern is de grootste nieuwbouwmakelaar in de regio Vleuten - De Meern. Ons kantoor wordt in veel gevallen – in het beginstadium van ontwikkeling – betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Vleuten - De Meern. Onze grote kennis van de lokale huizenmarkt zorgt er bovendien voor dat wij altijd op de hoogte zijn van huidige- en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio Vleuten - De Meern.

Voordelen nieuwbouw

Het kopen van nieuwbouw kent vele voordelen. De woning is geheel jouw smaak en stijl en kan met de vele aanpassingmogelijkheden aan jouw woonwensen voldoen. Door het duurzame materiaalgebruik en isolatieniveau is de woning zeer onderhoudsvriendelijk en voldoet deze aan de strenge huidige (en veelal toekomstige) milieueisen. Het grootste verschil tussen het kopen van nieuwbouw en bestaande bouw is bij nieuwbouw de mogelijkheid tot maatwerk. Tussen de aankoop en de sleuteloverdracht zit de bouwtijd (afhankelijk van je woonproduct) die je kunt gebruiken om al je woonwensen uit te kristalliseren. Bij een bestaande woning beschik je bij overdracht gelijk over de sleutel.

Nieuwbouwwoning zoeken

Een woning kopen kan soms erg lastig zijn, vooral bij de zoektocht naar jouw droomwoning kunnen wij je adviseren welke media en platforms gebruikt worden om projecten te presenteren. Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern helpt je bij het vinden van een nieuwbouwwoning. Op onze website vind je een aantal nieuwbouwprojecten in de regio Vleuten - De Meern.

Aanschaf nieuwbouwwoning

Als je de ideale nieuwbouwwoning hebt gevonden helpt Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern je graag door het proces bij de aanschaf. Wij weten precies waar je op moet letten en hoe de stappen doorlopen gaan worden. Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern heeft een groot team van nieuwbouwspecialisten en zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Nieuwbouwprojecten Vleuten - De Meern

Ben je geïnteresseerd in een van onze nieuwbouwprojecten in de regio Vleuten - De Meern en wil je een nieuwbouwwoning kopen? Neem gerust contact op met de nieuwbouwspecialisten van Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern.

De kosten

Bij nieuwbouw  gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je  in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouwwoning kan je naar jouw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat jouw rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning in Vleuten - De Meern. Dan wel met meer- of minder werk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van je nieuwbouwwoning in Vleuten - De Meern voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpt Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouwwoning is opgeleverd kan je heerlijk gaan genieten van jouw nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern er ook voor jou!