Huis verkopen in Vleuten – De Meern door Beumer Garantiemakelaars

Het verkopen van een huis is vaak een lastig proces. Voor welke prijs zet je het op de markt? En hoe presenteer je jouw huis het beste? Dit zijn zaken waar Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern jarenlange ervaring mee heeft. Laat je daarom adviseren door Beumer Garantiemakelaars als je je huis wilt verkopen in Vleuten - De Meern en omstreken. Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je met onze deskundige Garantiemakelaars tijdens het verkoopproces. Zonder stress kan jij je nieuwe woning in, want jouw huis in Vleuten - De Meern of omgeving verkopen, dat doen wij.

Je huis verkopen in Vleuten – De Meern bij Beumer Garantiemakelaars

Wanneer je kiest voor het verkopen van je huis door Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern, kies je voor een Garantiemakelaar. Dit betekent dat je zeker bent van de volgende garanties:

Bezichtigingsgarantie: je hoeft gegarandeerd niets te regelen voor bezichtigingen. Als je er graag bij wilt zijn, houden we uiteraard wel rekening met je. Ook als dat betekent dat de bezichtiging ’s avonds of in het weekend plaatsvindt.

Tevredenheidsgarantie: door in het begin goede afspraken te maken waar jouw wensen duidelijk naar voren komen garanderen wij dat je na afloop tevreden bent. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten hier.

Contactgarantie: wij zijn 24/7 bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Presentatiegarantie: wij zorgen ervoor dat je huis optimaal gepresenteerd wordt in advertenties, met goede teksten, foto’s en video’s.

Annuleringsgarantie: mochten wij toch niet de goede match voor jou zijn? Dan kan je de samenwerking altijd zonder gedoe stopzetten.

De stappen bij het verkopen van je huis in Vleuten - De Meern

Hoe ziet het proces er nu precies uit, als je je huis laat verkopen door Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern? Dit bestaat uit vier stappen:

Stap 1: onderzoek en afspraken

Het is als eerst belangrijk om de juiste prijs te bepalen. Dit begint bij het onderzoeken van de staat van het huis. Dit is essentieel aangezien wanneer dit niet gebeurt en potentiële kopers gebreken ontdekken dit gebruikt kan worden om de prijs omlaag te krijgen. Dit wordt dus heel precies in kaart gebracht. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken met jou om helder te krijgen wat je wensen zijn en wat je kan verwachten.

Stap 2: de optimale presentatie

In deze fase draait het om het optimaliseren van je uitgangspositie. Hier doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de presentatie van jouw huis perfect is. Dit gebeurt met een presentatiepakket en door het bepalen van een goede vraagprijs. Dat doen we samen, op basis van het onderzoek, onze jarenlange ervaring en onze kennis van de huizenmarkt in Vleuten - De Meern.

Stap 3: bezichtigingen en onderhandelingen

Het regelen van bezichtigingen kan een tijdrovende klus zijn. Deze klus neemt Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern op zich waardoor je hier geen zorgen over hebt. Ook zorgen wij ervoor dat alleen serieuze kandidaten overblijven.

Via je eigen elektronisch klantdossier houden wij je op de hoogte van de resultaten van de bezichtigingen en de onderhandelingen. Natuurlijk kan je ons altijd bereiken voor verdere vragen of opmerkingen.

Stap 4: afhandeling na het verkopen van je huis in Vleuten - De Meern

De deal is gesloten en je hebt je huis verkocht. Hierna zorgen wij natuurlijk ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld. Pas als jij tevreden bent, alles juridisch in orde is en het huis is overgedragen, zijn wij klaar.

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis met een verkoopmakelaar van Beumer Garantiemakelaars Vleuten - De Meern? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6776000 of mail naar info@beumer.nl.

 

Contact

Vraag een gratis waardebepaling aan