Hypotheken

Heb je een nieuwe hypotheek nodig of wil je je huidige hypotheek veranderen? Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten-De Meern. Je ontvangt hier een passend hypotheekadvies.

De Hypotheekshop De Meern wordt uitstekend beoordeeld op Advieskeuze.nl

Woningmakelaar

Gratis oriënterend gesprek

Wanneer je een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Welke hypotheekvorm moet je nemen? Hoe zit dat fiscaal? De hypotheekadviseurs bekijken samen met jou welke hypotheek het best bij je past. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze. Allereerst beginnen ze met een gratis oriënterend gesprek met een van de deskundige adviseurs. Tijdens dit gesprek worden een aantal onderwerpen besproken, zoals je persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop ben je bekend met je financiële mogelijkheden.

Maak een afspraak

De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten-De Meern is de plek in de omgeving Utrecht voor persoonlijk hypotheekadvies. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs, ze helpen je graag. Het is nu ook mogelijk om een videochat- of belafspraak in te plannen. Bel ons op telefoonnummer 030-6775800 of mail naar demeern870@hypotheekshop.nl